Sport

Pločani pobrali medalje u Sinju!

Pločanska momčad u obaranju ruke Plamen, nastupila je na državnom natjecanju koje se održalo proteklog vikenda u Sinju. U dosad najjačoj konkurenciji naši momci osvojili su pozamašne uspjehe.

Tako je Roko Hadžiosmanović bio zlatni u obje ruke u kategoriji juniora do 75 kila, Karlo rustan okitio se broncom u obaranju desne ruke, srebru u obaranju lijeve ruke u kategoriji juniora do 75+ kila. Emanuel Lovrić bio je srebrni na lijevu ruku. Također, osvojio je 4. mjesto u kategoriji juniora Hrvatske.

Duje Lovrić iznenadio u žestokoj kategoriji seniora početnika do 85 kila gdje je uzeo 5. mjesto u desnoj ruci i 7. mjesto u kategoriji lijeve ruke.


Teo Pijević osvojio je 10. mjesto u lijevoj ruci i 11. mjesto u desnoj u kategoriji seniora početnika 85+ kila, David Štrbić u ozbiljnoj kategoriji seniora početnika 85+ kg osvojio je 10. mjesto na desnu ruku i 6. mjesto na lijevu ruku, dok  Marko Dropulić nije nastupio zbog bolesti.

Iz kluba su zadovoljni rezultatima pogotovo uzmemo li činjenicu da su neki prvi put nastupili za Plamen.

Zahvaljuju se CB Luna, CB Stablina i gradu Pločama, gradonačelniku Miši Krstičeviću, Selmi Hadžiosmanović bez kojih zapravo ne i bilo ni moguće otići na natjecanje.

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci