Sport

Pločani odlaze na Prvenstvo Hrvatske 2023. u obaranju i paraobaranju ruke!

Pločanski klub Plamen odlazi na Prvenstvo Hrvatske 2023. u obaranju i paraobaranju ruke te vas pozivaju da ih pratite i da se učlanite.

Ovim putem bih se u ime udruge kluba za obaranje ruke „Plamen“ volio zahvaliti Gradu Ploče na omogućenom prostoru za trening i financiranju ovog odlaska na treće prvenstvo na kojem naš klub nastupa. Također veliko hvala Selmi Hadžiosmanović zbog koje je ova cijela priča dobila težinu. Naravno, hvala našim sponzorima Cb Luna i Cb Stablina koji su od prvog natjecanja s nama – rekao je Marko Dropulić za Ploče Online,

Ove godine klub Plamen odlazi u rekordnom broju na natjecanje, čak 7 članova zastupat će Grad Ploče na državnom prvenstvu. Ima ih u svim kategorijama i nadaju se što većem uspjehu:


  • Marko Dropulić (senior do 95 kg)
  • David Štrbić ( senior do 95 kg i početnik +85 kg)
  • Marinko Gašpar (početnik +85kg)
  • Karlo Rustan (junior +75kg, početnik +85kg)
  • Roko Hadžiosmanović (junior do 75kg i početnik do 85 kg)
  • Emanuel Lovrić (junior do 75kg)
  • Duje Lovrić (senior do 75 kg)

Pripreme su gotove, bilo je puno prepreka ove godine, ali to ih nije spriječilo da pruže svoj maksimum. Na kraju krajeva, drago im je da su u naš grad donijeli nešto novo i nadaju se da će njihov trud potaknuti ostale da se okušaju u obaranju ruke, pa možda i na državnom prvenstvu slijedeće godine.

Prvenstvo Hrvatske će se održati u Gradskom kinu Sinj 1. i 2. travnja 2023., a satnice su sljedeće:

1.4.2023. – SUBOTA

13:00 – 16:00 sati – kvalifikacije i finala DESNA RUKA svih kategorija.
18:00 – 18:45 sati – svečano otvorenje i VIP završnica apsolutne kategorije DESNA RUKA (top 8 natjecatelja pobjednika svih težinskih kategorija)

2.4.2023. – NEDJELJA:

13:00 – 16:30 sati – kvalifikacije i finala LIJEVA RUKA svih kategorija.

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci