Sport

Pločani na testiranju prvo kod Neretve, a onda im u goste stiže Neretvanac

Nakon puno pretrčanih kilometara i prolivenog znoja, 25. siječnja nogometaši Jadran LP će odigrati svoju prvu pripremnu utakmicu. Snage će odmjeriti u Metkoviću protiv trećeligaša Neretve na pomoćnom igralištu s umjetnom travom. Pripreme za nastavak sezone u kojoj su nakon prvog dijela završili kao prvaci teku bezprijekorno i odrađuju se pod budnim okom stratega Miše Krrstičevića i njegovog pomoćnika Darke Cvijanovića. Radi se po kiši i hladnom, bez obzira na vremenske uvjete. Od pojačanja za proljetni dio sezone u plavu svlačionicu došao je Patrik Bošnjak koji dolazi na posudbu iz Zrinjskog – premieligaša BiH.

U četvrtak, 26. siječnja Jadranaši će imati drugu provjeru na Jadranovom gdje će im u goste doći susjed iz Opuzena – trećeligaš Neretvanac. Obje utakmice igraju se s početkom u 15.30 sati.

Piše: Branko Kulidžan / Foto: Jurica Vukojević (RPP)


Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci