Sport

Pločani iz Zmijavaca bez plijena

Iz Zmijavaca nogometaši Jadrana Luka Ploče vratili su se bez bodova gdje je domaća Croatia bila bolja i sa tri pogodka Karlogana upisala tri vrijedna boda za spas iz opasne zone. Igrači Jadrana su na put krenuli oslabljeni bez požutjelog Lešića, te ozljeđenih E.i P.Raguža te Malete sa vjerom da mogu se vratiti neporaženi. Domaćini su već u 1.minuti dok ni gledatelji nisu zauzeli svoja mjesta postigli pogodak i došli u vodstvo, da bi već nakon osam minuta imali drugim pogotkom i utakmicu riješili u svoju korist. Poslije toga obe strane su postigle po pogodak za domaće po treći put je pogodio Karlogan dok je za Jadran pogodak postigao katica za sve Danijel Dabić a koji nije donio značajnije promjene.

Pločani su se vratili sa požutjelim Primorcem koji neće moći nastupiti u sljedećem kolu i sa uvjerenjem da su domaći dva pogodka postigli iz zaleđa a pogotovo drugi pogodak. Sada plavi sa ušća Neretve dijele 10.mjesto sa Primorcem 1929 koji ima bolju gol razliku i BŠK Zmajem koji ima lošiju gol raztliku od njih.

– Treba se okrenuti sljedećoj utakmici koju igramo na domaćem terenu, koja je i zahtjevna a dolazi u nezgodno trenutku, u prolazu je rekao Josip Lešić prvi topnik Jadrana LP.


Pripremio i slikao: Sana