Sport

PLOČANI GOSTI SOKOLA: Nastavlja se boćarsko prvenstvo 3. HBL- jug

Nastavlja se drugi dio prvenstva 3 HBL – jug, a proljeće će boćari Ploča otvoriti gostovanjem kod Sokola u Vodovađi. Susret je to 8.kola a na rasporedu je danas (subota) s početkom u 15 sati.

Natjecanje će brojiti devet sudionika jer je od daljnjih nastupa odustala posljednjeplasirana momčad Gornje Vručice. Pločani će biti znatno oslabljeni u ovom dvoboju, na put neće Antonio Kraljević, Damir Falak, Nikica Nikolac i Bruno Gnječ.

Iako bez bitnih igrača nema predaje, pločanski boćari poručuju kako će nastojati pružiti dobar otpor domaćinima i pokušati iskoristiti svaku prigodu koja im se ukaže. Bilo bi lijepo doći do boda ili bodova, a boje Ploča branit će Maksim Giljević, Vinko Šetka, Mladen Kežić, Ivan Tolj, Mate Živković, Stipe Kraljević i debitant Krešimir Nikolac.


Inače, cilj Pločana je u nastavku natjecanja je pomladiti ekipu i tako stvoriti temelje za budućnost kluba.

RASPORED 8.KOLA 3 HBL – JUG (subota i nedjelja u 15 sati): Sokol – Ploče, Slivno – HVIDRA Gromača, Torcida Osojnik – Prud, Umčani – Omladinac, Rijeka slobodna.

REDOSLIJED: Torcida Osojnik 16, Omladinac i Prud po 13, Slivno i Rijeka po 11, Ploče, Umčani i HVIDRA Gromača po 9, Sokol 7 bodova. (jv)