Sport

PLAVI STROJ MELJE I DALJE Lider prvenstva protutnjao Čavlima i učvrstio se na vrhu tablice

Grobničan- Jadran LP  0:1(0:0)

Čavle – Igralište Mavrinci. Gledatelja 100. Sudac: Patrik Pavlešić(Duga Resa). Pomoćnici: Dominik Benković(Zaprešić) i Patrik Krmar(Zagreb). 4.sudac: Mario Stanić(Dugo Selo). Delegat: Perica Kovačević(Sesvete). Kontrolor suđenja: Ante Vučemilović Šimunović(Osijek)

Strijelac: Nikola Marić(73)


Žuti karton: N.Marić(43), Mikulica(88. i 90. )

Crveni karton: Mikulica(90)

Grobničan: Curać, Ušalj, Bosančić(od 80.Matković), Vukelić(od 80.Arhtur), Kovačević(od 90+3.Batarelo), Aboosah, Prpić, Rupčić, Galešić, Prtenjača, Mikulica. Trener – Dušan Gruevski

Jadran LP: Margan, Manenica, Rodin, Raič, Čepo(od 90+3.Nikolac), N.Marić, M.Marić, Paponja(od 66.Raguž)(od 90+3Dulaj), Kordić, Petrović(od 71.Perić), Glavina(od 66.Jakir). Trener – Mišo Krstičević.

Pločanima ni Čavle nisu smetale da upišu tri nova boda i ostanu neporaženi i nakon 6.kola. Prkosno i dalje sa prvog mjesta Druge nogometne lige gledaju ispod sebe.

Utakmica koja je mnogo značila jednoj i drugoj momčadi pripala je strpljivim ali i boljim plavim sa ušća Neretve. U jednoj tvrdoj utakmici tijekom cijelog susreta bilo je poluprilika sa jedne i druge strane.

Prvo poluvrijeme završilo je nepopularno, bez pogodaka. U drugom dijelu gledao se nastavak prvog do 71.minute kada se Nikola Marić potrudio da jednim ali vrijednim pogotkom donese vodstvo, radost i tri boda pločanima.

Domaći igrači nakon primljenog pogotka prilično nervozni. U dva minuta 88. i 90. isti igrač Luka Mikulica dobio je dva žuta kartona što je pretvoreno u crveni te mu je glavni sudac pokazao put u svlačionicu na hlađenje.

Prije zadnjeg sučevog znaka domaćin je imao najbolju priliku na utakmici ali lopta se odbila od vratnice, a onda je počela pjesma Jadrane moj lipi Jadrane.

Piše: Branko Kulidžan

Foto: Bobo Grujičić

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci