Sport

Plava noć uvod u pripreme Gusara iz Komina 

Sutra (subota) s početkom u 19,30 sati održava se 56. Plava noć, tradicionalna klupska zabava županijskog prvoligaša Gusara iz Komina.

Najstarija je to zabava ovakvog tipa u cijeloj Dalmaciji, a nakon dvije godine stanke zbog korone Kominjani i njihovi gusari profeštat će na način kako samo oni to znaju. Mjesto zbivanja, po običaju, Dom kulture Komin.

Ova klupska fešta uvod je u početak priprema žuto-crnih za proljetni nastavak natjecanja u 1. ŽNL Dubrovačko – neretvanskoj. Naime, u ponedjeljak 30. siječnja prvi je trening na kojem trenerski dvojac Stjepan Vlahović Ćombo i Filip Medak očekuju većinu igrača na koje računaju.


Svlačionicu na Pržini napustili su Ivan Popović, prvi strijelac, vratar Ivan Ivanović i pouzdani desni bočni Anđelko Babić. Prinova za sada nema, međutim bit će ih i znat će se o kome se radi kada se sve dogovori.

Gusari će početi treninge i vježbanje na svom igralištu. A, kako se predviđa početak radova na novom suvremenom sportskom kompleksu u Kominu početkom ožujka, tada bi preselili u Ploče na Jadranovo, pomoćno s umjetnom travom, gdje bi vježbali i igrali susrete.

Prije početka proljetnog nastavka Gusar treba odigrati zaostali susret 7. kola protiv Jadrana u Smokvici. Inače, jesensku polusezonu završili su na petom mjestu s 16 bodova.

Tekst i foto: Jurica Vukojević/Dalmatinski nogomet

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci