Sport

Pioniri Jadrana LP oprostili se od Hrvatskog nogometnog kupa

U pretkolu završnice Hrvatskog nogometnog kupa za pionire rođene 2000/01. godine skupine B, po vrlo lijepom i sunčanom vremenu Jadran LP i Gorica odigrali su vrlo zanimljivu i sadržajnu utakmicu. U prvom poluvremenu bolji su domaćini koji su svoju prednost i okrunili sa dva lijepa pogotka. Prvi već u 13. minuti, kada je Galov matirao vratara gostiju, a drugi u 25. minuti kada mrežu pogađa Mateljak. S 2:0 odlazi se na odmor.

02

U drugom dijelu u posjedu lopte su više gosti koji se predstavljaju kao organiziranija momčad s više pripremljenosti i tehnike, te u dvije dobro odigrane akcije dolaze do izjednačenja. U 46. minuti rezultat smanjuje Preradović, a do izjednačenja ih dovodi Memić u 57. minuti. Nakon završetka utakmice izvode se kazneni udarci gdje su više znanja i preciznosti pokazali gosti i zasluženo se s ukupnim rezultatom 4:6 plasirali u sljedeće kolo kupa.


01

PLOČE Igralište Jadranovo. Gledatelja 50. Sudac Ante Grčić (Dicmo) 7,5. Pomoćnici: H. Čatipović i A. Pavlinović
STRIJELCI: 1:0 – Galov (13), 2:0 – Mateljak (25), 2:1 – Preradović (46), 2:2 – Memić (57)
KAZNENI UDARCI: Trampa – Buđak brani, Bakula – 23, Domić – Buđak brani, Krpan – 2:4, Radić – 3:4, Nezirović – 3:5, Čotić – 4:5, Jandriš 4:6.
JADRAN LP: Radić, Popovac, Trampa, Petrović (od 64. Baraban), Čotić, Kavelj, Čavar, Šuman (od 53. Domić), Mateljak, Parmać (od 69. Klinac), Galov. Trener – Mario Zmijarević
GORICA: Buđak, Ivček, Čubrilo Bubešić, Žirović, Preradović, Kaurin, Bakula, Memić (od 62. Javiljak), Čosić (od 45. Nezirović), Krpan, Dokić (od 45. Kovačić). Trener – Nenad Šunić.
IGRAČ UTAKMICE: Matej Radić

Pripremio: Sana