Sport

[PIKADO] U Stablini odigran prvi ovogodišnji masters

U Stablini je odigran prvi ovogodišnji masters u organizaciji PK Stablina. Nastupilo je 29 igrača i taj bi broj bio veći da se dan prije nije dogodila prometna nesreća u kojoj je teško ozlijeđen igrač PK Lucky darts Dane Gagro pa njegovi suigrači nisu nastupili. Zdravstveno stanje mu se poboljšava iz dana u dan i nadamo se da ćemo ga brzo vidjeti kako baca strelice.

Petar Karlić igrač PK Ragusa pokazao je još jednom kako dubrovčani igraju pikado i iako je sam doputovao iz Dubrovnika pokorio je konkurenciju. Redom su padali Romeo Šunjić, Anđelo Šetka, Siniša Brečić, Mateo Čotić, Mate Grgurinović i u finalu Romeo Grbavac.

Dominirao je u svim mečevima i svojom mirnoćom i koncentracijom slao protivnike na lijevu stranu. U finalu je tako igrao protiv Grbavca i sa 2:0 osvojio pehar i prvo mjesto na masters listi. Drugi je Romeo Grbavac, a treći Mate Grgurinović.


U ligaškom dijelu natjecanja odigrana su 4 kola. Prvu poziciju u prvoj ligi čvrsto drži PK Ragusa sa 4 pobjede i 12 bodova. Drugi je PK Stablina sa jednim porazom. Ovaj tjedan dubrovčani dolaze u goste kod Stabline koja ima priliku dostići ih na ljestvici. U drugoj ligi PK Amigo predvođeni starim liscima Tomom i Zizijem uvjerljivo drži vodeću poziciju. Na MVP ljestvici prvu ligu predvodi Grbavac, a drugu ligu Jure Medak.

Foto galeriju pogledajte na http://pikado-dnz.hr/2017/11/27/karlicu-prvi-masters/