Sport

Pikado klub Stablina uspješno organizirao treći Masters

U prostorijama Doma kulture u Pločama, a u organizaciji pikado kluba Stablina održan je 3. pikado Masters Dubrovačko – neretvanske županije u pojedinačnoj konkurenciji, na kojem su sudjelovala 32 igrača iz Dubrovnika, Staševice, Metkovića, Ploča, Blaca, Stabline, Kobiljače i Kaštel Kambelovca. Natjecalo se u disciplinama cricket, 501 MO, najveći izlaz i najveći tripl.

U cricketu prvo mjesto je osvojio Siniša Brečić (PK Sršen), drugi je Vjeko Erceg (PK Pojezerje), dok je treće mjesto osvojio Ivan Batina (PK Ragusa Dubrovnik).
U 501 MO bolji od ostalih je bio Roko Antunović (PK Pojezerje), drugo mjesto je pripalo Tomi Vlahoviću (PK Amigo – CB Lav), a treći je Zoran Barbir (PK Stablina).
Najveći izlaz je imao Mate Grgurinović (PK Posejdon – Kaštel Kambelovac), dok je najveći tripl imao Mateo Čotić (PK Pojezerje).

Mastersu su nazočili Ivica Kežić predsjednik pikado saveza Dubrovačko-neretvanske županije, čije je sjedište u Metkoviću, zatim Zoran Barbir dopredsjednik i Nikola Krstičević tajnik saveza, koji su ujedno najboljima uručili pehare i vrijedne novčane nagrade.
Nakon proglašenja pobjednika i uručenih priznanja nastavilo se zajedničkim druženjem uz skromni domjenak do kasnih večernjih sati.


Tekst i fotografije: Sana

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci