Sport

PIKADO: Jošku Ćeliću Masters u Blacama

Pikado Masters u Blacama

U subotu 12. travnja odigran je Masters u Blacama kojeg je ugostio domaći PK Sršen, a zasluženu pobjedu odnio je Joško Ćelić, igrač PK Krvavac. Odmah iza njega su se našli igrači PK Metkovića Siniša Brečić i Danijel Kužić.

Vrlo dobru igru Jure Medak (PK Amigo) je okrunio peharem za najveći izlaz, dok je najveći tripl osvojio domaćin Ante Sršen igrač PK Sršen.

Pregrštom lijepih poteza Masters su uveličali i igrači iz susjedne županije Splitsko-dalamatinske kojima se ovim putem iz PSDNŽ zahvaljuju na odazivu i na oplemenjivanju razvoja pikada Dubrovačko-neretvanske županije.


U ukupnom poretku Masters liste PSDNŽ prvo mjesto je ponovno preuzeo Siniša Brečić, drugoplasirani je Ante Sršen dok je ovom pobjedom Joško Ćelić preuzeo treću poziciju.

Još je jedan Masters ostao u seriji, a on se igra 30. svibnja 2014. godine (srijeda) u Metkoviću, domaćin je PK Predolac.

Tekst i foto: pikado-dnz.hr via metkovic-news.com

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci