Sport

Petar Šunjić nastavio zlatni niz, ostvario dvije pobjede na Kupu RH u Belišću!

Petar Šunjić iz Rogotina, član kajak kanu kluba Marsonia iz Slavonskog Broda, i ove je godine nastavio pobjednički niz. Nakon što je lani u svojoj, kadetskoj, konkurenciji trijumfirao u svim utrkama u kojima se natjecao, pojedinačno i u paru, ovaj petnaestogodišnjak je u novoj kategoriji, kao mlađi junior, i ovu natjecateljsku godinu počeo u velikom stilu – piše Dubrovački.hr.

Na prvoj utrci na 500 metara Kupa RH u kajaku i kanuu na mirnim vodama u Belišću, u pojedinačnoj konkurenciji osvojio je zlatnu medalju, a onda je isti uspjeh ponovio u paru s Davidom Schmidtom, također na 500 metara.

Petar je nastupio i u juniorskoj konkurenciji C1 na 500 metara gdje je osvojio srebrnu medalju. Podsjetimo, Petar Šunjić najveći dio godine trenira na jezeru Vlaška u Rogotinu po programu novog trenera Emanuela Horvatičeka, bivšeg hrvatskog olimpijca, sprint kanuiste koji se natjecao 2000-tih godina.


Tekst i slike: Ante Šunjić/Dubrovacki.hr

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci