Sport

Pero Dulaj: “Prva tri kola su nam ključna, ukoliko uspijemo ostvariti pozitivne rezultate na dobrom smo putu”

Za nogometaše NK Jadran LP završio je pripremni period te ih u subotu očekuje prvenstveni okršaj za bodove. Momčad je napustilo pet igrača, dok je isti broj igrača pojačao redove Plavih s ušća Neretve. Prvi protivnik Pločana u nastavku prvenstva u subotu je momčad NK Belišće.

Kontaktirali smo direktora NK Jadran LP, Peru Dulaja da nam prokomentira u kakvom je stanju momčad i što očekuju u nastavku prvenstva.

– Zimske pripreme su bile izrazito zahtjevne i neuobičajene.Odmah na početku nam se ozlijedio kapetan Raič, a nekih 10 dana igrače je naizmjenice poharala i viroza. Malo nas je to izbacilo iz svakodnevnog ritma, no sve u svemu odlično se treniralo, a igračima svaka čast na radu.


– Što se tiče prijelaznog roka, nismo planirali ovoliko dolazaka, no ozljedom Raiča morali smo upotpuniti stopersko mjesto jer smo ostali na samo dva stopera, pa smo tu angažirali Ambramovića, a dugo smo čekali Čupića i Čepu jer su njihovi klubovi doslovno do zadnjeg dana odugovlačili s papirima. U jednom trenutku smo imali po 15-16 igrača na treningu što nije nimalo ugodno, pa smo posegnuli još za Malekom, a s Bošnjakom smo otprije dogovorili da pojačamo konkurenciju na lijevom boku.

– Tako da oporavkom bolesnih igrača, te na kraju smo uspjeli završiti papirologiju Čepe i Čupića, sad imamo jedan jako kvalitetan i kavntitativan kadar od kojeg se ipak dosta očekuje. Potrebno je sve to uigrati, nadam se da jesmo koliko-toliko, jer smo se ekipirali doslovno u zadnji čas. Imamo širinu, dolazi nam tu i županijski kup, tako da će bit prilike za sve igrače.

– Prva tri kola su nam ključna, ukoliko uspijemo ostvariti pozitivne rezultate na dobrom smo putu. No, također ako i ne bude, neće nam biti krivo, ali bitno je da budemo maksimalni u svakoj utakmici i da iza svake možemo pogledati navijačima u oči.

– Nemojmo zaboraviti da u ligi imamo puno manje budžete od 6-7 ekipa koje dvostruko, ako ne i više troše novaca, no napominjao sam i prvi dio sezone pa ću i sada, mi imamo koheziju u klubu, momčadi koju je teško narušiti te smatram da je to naš najveći adut u borbi za naslov, zaključio je direktor Jadrana za Ploče Online.

Foto: Tonči Vlašić

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci