Sport

“Periska” ekipno i pojedinačno druga na Međužupanijskom prvenstvu južnog Jadrana

“Periska” ekipno i pojedinačno druga na Međužupanijskom prvenstvu južnog Jadrana u podvodnom ribolovu za 2019. godinu!

Na danas, u Podgori održanom “Međužupanijskom prvenstvu u podvodnom ribolovu za južni jadran”, prvo mjesto zauzela je ekipa SKRM “Pirka” Tribunj (Belamarić, Gašperov), drugo ERK “Periska” Ploče (Buratović, Miličević) i treće mjesto ekipa “Strožanac” iz Splita (Kesić, Bakotić).
U pojedinacnom poretku, naš član Antonio Buratović je zauzeo 2 mjesto. Ovim putem čestitamo,u pojedinačnom plasmanu, prvoplasiranom Vici Belamariću (“Pirka” Tribunj) i trećeplasiranom Stjepku Kesiću ( “Strožanac” Split).

“Već pomalo tradicionalno, bogat ulov je na ovom “međužupanijskom” izostao pa je tako validan ulov ostvarilo samo 6 od 25 ukupno prijavljenih natjecatelja. Kvalitetnog druzenja i ronjenja naravno nije izostalo te se i ovim putem zahvaljujemo domacinu i organizatoru PŠRD “Kanjac” Podgora na jos jednom kvalitetno odrađenom natjecanju” – prenose iz Periske na svojim službenim stranicama.


Bitno je napomenuti da su članovi “Periske” od 2013.godine, otkad klub ima aktivnih natjecatelja, tri puta osvojili 1.mjesto na istom natjecanju, dvaput 2. mjesto te jednom 3. mjesto u ekipnom plasmanu, cinjenica koja dovoljno za sebe govori o perspektivi i kvaliteti kluba iz Ploča.

Bravo momci!