Sport

Pavo Mustapić trener Gusara!

-Od večeras Pavo Mustapić novi trener – bila je to SMS poruka stigla oko 22 sata od predsjednika NK Gusar Marijana Scipionija.

Dakle, Žuta podmornica dobila je novog kormilara uoči 54.Plave noći i početka priprema za proljetni nastavak 1 ŽNL Dubrovačko-neretvanske u kojoj brane drugo mjesto. Mustapić (1976.) nasljeđuje iskusnog I uspješnog dosadašnjeg head coacha Marija Oršulića.

Pavišu ne treba posebno predstavljati, dobro je znan s veliko i malo nogometnih terena, završio je Kineziološki fakultet u Zagrebu. Nakon igračke karijere krenuo je u trenerske vode radeći u brojnim klubovima zagrebačke regije da bi se povratkom u Ploče uključio u rad trećeligaša Jadran LP. Bio je trener seniorske momčadi jadranaša te voditelj cjelokupnog omladinskog pogona.


Očekuje ga zahtjevna I izazovna zadaća na klupi žutih među županijskim prvoligašima, od Ploče Online ima podršku i želimo mu uspješan nastavak trenerske karijere.

Jurica Vukojević

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci