Sport

PAO LIDER U PLOČAMA: Jadran na krilima Domića i Čaglja pobjedom najavio finale kupa u srijedu!

Domagoj Domić je pogodio u 8. minuti, a Marko Čagalj se istaknuo s obranama, pogotovo u nastavku utakmice kad su gosti iz Biograda na Moru krenuli po izjednačenje. Međutim, sastav koji je držao vrh uoči 27. kola nije uspio te je Jadran Luka Ploče ostvario pobjedu kod kuće.

Domagoj Domić nije mogao bolje nagovijestiti svoju seniorsku karijeru, a malo je poznato da je zadnja dva dana pod visokom temperaturom, no stisnuo je zube i zaigrao.

Čestitke na hrabrosti i želji, nagrađen je pogotkom!


“Čestitke i našim lavovima u obrani što su izdržali pritisak gostiju pred kraj utakmice. Napomenimo da smo opet nastupili bez 4-5 standardnih igrača, pa je ova pobjeda tim veća. Cijela ekipa je ginula za pobjedu i trud se isplatio. Počinje akcija “Konavljanin”, svi u klubu znaju za naš cilj, a to drugu godinu zaredom biti pobjednik Županijskog kupa čije se finale igra u Čilipima u srijedu.” – napisali su na svojoj stranici Jadranaši.

Poraz Primorca (BNM) u Pločama iskoristio je Uskok, koji je savladao kod kuće fenjeraša Imotskog te je opet na vrhu uz napomenu kako Junak i Croatia, koji imaju bod manje od (novog / starog lidera), imaju i utakmicu manje.