Sport

OZBILJNOM IGROM DO NOVE POBJEDE: Jadran LP sutra dočekuje Vodice

Vodeći Jadranaši u 5.kolu su domaćini predzadnjoj momčadi Vodica.

Tri pobjede i remi učinak je Pločana, a Vodice na svom kontu imaju po dva remija i poraza. Nakon 360 odigranih minuta mreža plavih s ušća Neretve tresla se samo dva puta, najmanje od svih, dok su Vodičani čak 10 puta vadili loptu iz vlastite mreže.

Prošle sezone u Pločama je bilo 3:0 za domaćine, na umjetnoj travi ŠRC Račice s 2:0 uzvratili su nogometaši Vodica. To su uvodne brojke i slova, a u subotu na Jadranovu s početkom u 16,30 sati slijedi nova priča.


Jadranaši će biti kompletni, nakon Mravinaca malih problema s petom imao je Theodosiou, kartoni također nemaju utjecaj na raspoloživi kadar.

Petu sezonu zapovjednik obrane trećeligaša iz Ploča je stasiti 30-godišnji Ivan Raič. Svaka momčad bi poželjela tako karakternog igrača, a ove sezone u plavoj obrani okružen je 20-godišnjacima, tu su Ivan Marić, Marin Topić, Ivor Krešić, Martin Musulin, ali slušaju ga i sve štima.

Protiv Sloge je bio četvrti različiti kapetan u nizu, nakon Nikolca, Krstičevića i Primorca, a uoči Vodica plava sedmica mirno najavljuje:

– Bez obzira što su Vodice tu gdje jesu, neće nam biti nimalo lako. Imaju oni kvalitetnih pojedinaca i zato oprez. Moramo ući ozbiljno u nadmetanje, nema opuštanja ili lako ćemo. Ako odigramo kako znamo i možemo pobjeda neće doći u pitanje. Vjerujem da će to biti sve ok.

RASPORED 5.KOLA 3 HNL-JUG (16,30 sati) : Primorac (B) – Zagora (petak), GOŠK Dubrovnik 1919 – Neretva, Jadran LP – Vodice, OSK – Hrvace, Uskok – Sloga, Zadar – HV Posedarje, Kamen – Split, Junak – Zmaj (subota), Urania – Neretvanac (nedjelja). (jv)

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci