Sport

OVO JE NEŠTO DRUKČIJE: Jadran LP sutra Iza Vage igra polufinale županijskog kupa

Nema odmora za plave „ratnike” s ušća Neretve. Ubrzani ritam se nastavlja, ovoga puta nije ligaško nego kup iskušenje.

U srijedu su na rasporedu polufinalni susreti kupa na području NC Neretva, a Jadranaši će u Metković, Iza Vage, kod Neretve (16,30 sati).

Prije tjedan dana na Jadranovu, 19.kolo, bilo je nestvarnih 6:1. Sada će to, sudeći prema svemu, biti druga priča. Neretva je osokoljena dobrom igrom i uvjeljivom pobjedom protiv makarskog Zmaja, Pločani uspješno odrađuju derbije na strani i drže lidersku poziciju. Neretva će biti kompletna, posebno motivirana, bez kalkulacija, jer je u subotu slobodna.


Jadran LP u subotu dočekuje kvalitetni Primorac, momčad je pomalo nagrižena umorom i ozljedama, ali..

– Znamo da će domaćini nastojati uzvratiti za nedavni ligaški poraz, bit će ovo potpuno drukčije nadmetanje. Sigurno će naš trener rotirati, neće riskirati s načetim igračima. Međutim, vjerujem kako će oni koji budu igrali dati maksimum. Borit ćemo se, idemo pružiti našu prepoznatljivu igru, pa ćemo vidjeti gdje će nas to odvesti – najavljuje mladi vratar Mario Vukanović. (jv)

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci