Sport

Osnovana nova NK Neretva

Sinoć je u Zgradi političkih stranaka u Metkoviću održana Osnivačka skupština Nogometnog kluba Neretva na kojoj su jednoglasno izglasana sva tijela Potrebna za upravljanje jednim sportskim kolektivom. Za one kojima nije poznato, bivši Nogometni klub Neretva je izbrisan iz registra udruga, pa se tako moglo pristupiti registraciji sportske udruge koja nosi isti naziv ”NK Neretva”, a koja u svome Statutu ima dodanu stavku da počiva na tradiciji bivšeg nogometnog kluba, koji bi za dvije godine slavio svoju stotu godišnjicu.

Za predsjednika Skupštine izabran je Mišo Glavinić, a za dopredsjednika Ivica Kuran.

Predsjednik Upravnog odbora NK Neretve je Vjekoslav Čuvalo, a uz njega upravu čine Damir Jerković, u svojstvu dopredsjednika, te članovi Ivica Mijoč, Nikša Galov i Mate Glavinić.


Nadzorni odbor čine, predsjednik Damir Raič, te Članovi Renato Srna i Zoran Bubalo.

Likvidator novoosnovane sportske udruge NK Neretva je Nikša Galov.

Zbog neizvjesne situacije oko sudskog procesa, sada već, nazovimo je bivše NK Neretve, obrazloženo je kako se u registraciju novog kluba krenulo kako bi djeca nastavila nesmetano trenirati i da se ne izgubi predstojeća sezona, a u slučaju da Sud donese Povoljnu odluku ta dva kluba bi se stopila u jedan.

metkovic-news.com