Sport

Oslabljeni Jadran putuje na gostovanje u Krapinu

Pred pločanskim nogometašima nakon teške pobjede kod kuće u prošlom kolu čeka novo iskušenje u gostima. Sutra 8.travnja(subota) u Krapini ih dočekuje neugodni Zagorec bez obzira na njihov trenutni poredak spremni su za iznenađenje.

Lider prvenstva igrat će oslabljen bez šest igrača(Nikolac, N.Marić, Raič, M.Marić, Manenica i Perić) koji će zbog “žutice” pauzirati ovo kolo što predstavlja glavobolju strategu Miši Krstičeviću i njegovoj desnoj ruci Darki Cvijanoviću.

Ipak u plavom rosteru ima dovoljan broj igrača koji će hrabro i dodatno motivirano uči u utakmicu kako bi ostvarili povoljan rezultat i zadržali prvo mjesto.


– Respektujemo domaćina kao i svakog prije protivnika. Svjesni da će biti teško jer domaćinu samo pobjeda odgovara za bjeg iz zone ispadanja. Mi imamo jasan plan znajući da će biti teška utakmica da budemo pravi i u rovovskoj borbi dođemo do povoljnog rezultata, zaključuje – Ivan Dulaj.

Piše: Branko Kulidžan

Foto: Martin Burić

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci