Sport

OPREZ, OSK JE BOLJI OD DOSADAŠNJEG UČINKA: Jadranaši idu na gostovanje u Otok

Kao lideri trećeligaške konkurencije Jadranaši idu na gostovanje u Otok. Susret je to 10.kola, čeka ih OSK na svom igralištu ŠC Gola brda. Po trenutnom stanju na tablici rekli bi da su plavi s ušća Neretve apsolutni favoriti, Jadran LP je prvi s 22 boda, OSK predzadnji sa sedam.

Međutim, nije to baš tako. Liga je poprilično izjednačena, pa svatko može dobiti svakoga. Trener Marin Oršulić nema briga oko igračkog kadra, svi su spremni za ovo gostovanje. Naravno, njegova će biti zadnja u određivanju imena koja idu u službeni zapisnik, odnosno tko započinje susret.

– Cijeli tjedan smo radili s naglaskom priprema za igru našeg domaćina. Koji je, moram to naglasiti, kvalitetniji i jači nego to pokazuje trenutni redoslijed. Čvrsta je to ekipa, imat će sigurno i podršku svojih navijača. Bit će to teška i izazovna utakmica, na nama je da pokušamo nametnuti naš stil igre. OSK će sigurno imati motiv više u nakani pobijediti vodećeg, nama je cilj zadržati stečeno. Sve je otvoreno, a ako budemo pravi tijekom cijelog nadmetanja vjerujem u povoljan rasplet – najavljuje mladi, 20-godišnji Kaštelanin na vratima pločanskog ligaša Marin Topić.


Jadran LP-OSK 22.05.21

Ovaj dvometraš postao je dio plave svlačionice u rujnu ove godine, i kako ističe odlično mu je u Pločama, a u klubu su više nego zadovoljni njegovim prezentacijama na travnjaku.
Nakon ovog gostovanja Jadranašima slijede dva domaćinstva, Neretva (11.kolo) subota 23.listopada, pa Uskok (12.kolo) srijeda 27.listopada.

RASPORED 10.KOLA 3 HNL-JUG (15 sati): OSK – Jadran LP, Neretva . Split, HV Posedarje – Zmaj (M), Vodice – Urania, Zagora – Kamen, GOŠK Dubrovnik 1919 – Zadar, Primorac (B) – Uskok (subota), Sloga – Neretvanac, Hrvace – Junak (nedjelja). (jv)

 

Marin Topić