Sport

Opet nas obradovali Matej i Duje borci Predatora

Klub slobodnih borbi Predator iz Ploča natjecao se na Zagrebačkom velesajmu na velikom Grappling turniru – Cage amaterskom MMA gdje je učestvovao veliki broj boraca iz Hrvatske i šire regije. Predator su predstavljala dva borca i ostvarili veliki uspjeh, u kategoriji do 70kg Matej Šendo osvojio je drugo mjesto i srebrenu medalju dok je Duje Penić natjecao se u dvije kategorije do 84kg i 94kg te bio uspješan i okitio se sa dvije zlatne medalje.

– Nadali smo se uspješnom nastupu i vjerovali da možemo do jedne medalje, sada sa postignutim sam više nego zadovoljan. Bilo bi još više borbi i natjecanja da smo u boljoj financijskoj situaciji, ipak uprkos krizi Matej i Duje samo napreduju i očekujemo od njih što više medalja, rekao je Ante Lovrić trener mladih boraca iz Predatora.

Pripremio: Sana


Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci