Sport

Odvožena 3. memorijalna biciklijada u spomen na Igora Penavu

U spomen na Igora Penavu jučer je u 11:00 sati iz Gradskog parka u Metkoviću odvožena memorijalna biciklijada, koju za svog prerano preminulog kolegu organizira Biciklistički klub “Relaks”.

Biciklijada je prolazila ulicama grada Metkovića od gradskog parka rutom:

Ulica hrvatskih iseljenika – biciklistička staza “Neretva”, Ulica Andrije Kačića Miošića – Mobine, Ulica Petra Zoranića – Sportska ulica, Ulica dr. Ante Starčevića – Ulica kralja Zvonimira, Dubrovačka ulica – Dubravica.


Povratak je slijedio Ulicom Ljudevita Gaja (Klada) prema Ul. Petra Krešimira IV. do polazišta dok su biciklisti koji su u boljoj formi nastavili s Dubravice u pravcu Kleka i Opuzena, praveći počasni krug dolinom Neretve do Metkovića.

Poslije odvožene predviđene rute, sudionici, mahom prijatelji našeg Igora, okupili su se na zajedničkom ručku u Hotelu Narenti u Metkoviću. Ručku su nazočili i Igorova supruga Marija i roditelji, Vesa i Ante Penava. Još i danas možemo čuti u Metkoviću, kada vidimo nepropisno parkiran automobil, e da je Penava tu…

Igore, počivaj u miru Božjem!

Tekst i foto : MetkovicNET

Dodajmo i to da su se memorijalnoj utrci odazvali i Pločani, jer Igor je ipak bio naš, Pločanin i ovim putem, kao sudionik biciklijade pohvaljujem organizatore na odličnoj organizaciji uz želju da se vidimo i sljedeće godine.