Sport

Održano natjecanje u vožnji bicikla pod nazivom “Biciklom u prometu”

Auto moto klub Racing team Ploče po šesti put već tradicionalno organizira edukativno završno natjecanje djece osnovnih škola sa područja grada Ploča i šire u vožnji bicikla. Ove godine uz samog organizatora biciklijadu je podržala i prometna policija Ploče pod nazivom Sigurno u prometu, dok je tijekom natjecanja djeci dijeljena i slikovnica Bajka o znakovima autora Jasena Brajlovića a pod pokroviteljstvom MUP republike Hrvatske. Na samom natjecanju sudjelovalo je 78 biciklista u pet kategorija i to 4 muške i 1 ženska.


U 1.kategoriji(učenici 1. i 2. razreda) pobjedio je Marin Petrović, drugo mjesto je osvojio Matej Vukanović, dok je treći Silivio Kavelj.
U 2.kategoriji(učenici 3. i 4. razreda) pobjedili su Luka Štrbić i Marijan Tolj, rdugi je Nino Barbir, dok je treći Luka Barbir.
U 3.kategoriji(učenici 5. i 6. razreda) pobijedio je Ivan Klinac, drugi je David Štrbić, dok je treći Dalmatino Barbir.
U 4. kategoriji(učenici 7. i 8. razreda) pobijedio je Luka Družijanić, drugi je Petar Musulin, dok je treći Alen Tomanović.
U kategoriji djevojčica pobijedila je Anđela Burić, druga je Lucija Barbir, dok je treća Gabrijela Tomašić

Dodijeljene su nagrade i predškolcima tako je računalo za biciklo dobio Luka Vučković, rukavice za biciklo Roko Pavlović i Viktor Dropulić.
Nagradu rukavice za biciklo dobio je i najuporniji vozač bicikla Zdenko Miličević, dok je medalju za fair play pripala Karlu Ercegu.

Nagrađenima medalje i druge vrijednenagrade dodijelili su Kata Karamatić i Drago Tolj djelatnici PP Ploče, Branko Kulidžan sportski dopisnik Dubrovačkog vjesnika, te članovi i volonteri AMK Racing team Ploče. Poslije dodjele medalja sva djeca su počašćena krofnama i sokovima a iduće natjecanje je za dan dječijih trupa u Pločama u mjesecu srpnju.

Pripremio: Sana

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci