Sport

Održana redovna Skupština sudaca Dubrovačko-neretvanske županije

Zbor rukometnih sudaca Dubrovačko-neretvanske županije održao je redovnu Skupštinu u prostorijama restorana Pilač u Vrgorcu. Skupštini su nazočni bili Predsjednik Đino Giljević, Ivica Glavinić, Ivan Grbavac, Mile Veraja, Siniša Ravlić, Ljubo Ivanišević, Danijela Šutalo, Ana Tomašević, Dragan kaleb, Izvor Kaleb, Annabela Kaleb, Zoran Kaleb i Mate Nikolac.

O radu u protekloj godini izvješće je podnio predsjednik zbora sudaca Đino Giljević gdje je u prvom redu istaknuo da sve zadano i zacrtano u planu i programu je i ostvareno uz manje poteškoće koje su pratile kroz rad zbor sudaca. U izvješću se osvrnuo i na suradnju sa županijskim rukometnim savezom gdje je bilo obećanja i na tome sestalo, te se ništa nije promjenilo na bolje. poseban naglasak je dao na čelništvo županijskog rukometnog saveza na čelu sa t ajnikom i kako je rekao “svitom” koja ne želi podmirivati suce po pravilima HRS-a, pa zbog toga suci sude u Metkoviću gdje imaju neugodnosti.

Drugi dio skupštine prošao je u malo vedrijem ozračju gdje su sudački par Glavinić – Veraja sudili završnicu kupa Hrvatske i najjaču završnicu kadetskog prvenstva za muškarce, dok su sudački par Grbavac – Ravlić sudili završnicu kadetskog prvenstva Hrvatske za žene. Od prošle godine u zbor su došli i novi članovi Dragan Kaleb nadzornik, zatim dva sudačka para Parmać – Nikolac i Alpeza – Kaleb.


Na kraju skupštine zaključak je stavljen da se godina  na odlasku financirala,  pokrivala kao i tekuće obaveze sve iz samofinansiranja jer nisu dobili ni kune pomoći od bilo koga već isključivo od članarine. Po završetku skupštine održano je treće poluvrijeme uz prigodan domjenak.

Pripremio: Sana