Sport

Održana redovna radna skupština STK Ploče

STK Ploče i ove sezone ide hrabro u 2. Hrvatsku stolnotenisku ligu

Dana 16.9.2019. sa početkom u 19 sati održana je radna skupština STK Ploče.
Skupština je imala kvorum 52% članova je bilo prisutno.

Dnevni red skupštine


1. Organizacija Gradska liga stolnog tenisa Ploče 2019/2020
2. Sudjelovanje u 2. Hrvatskoj stolnoteniskoj ligi Jug
3. Razno

Ad 1)
Predsjednik STK Ploče Zoran Šutić istakao je da smo prošle godine odigrali kvalitetnu gradsku ligu uz sudjelovanje 10 ekipa. Uz ekipe iz Ploče nastupale su i vrlo kvalitetni sastavi iz Baške Vode i Neuma. Očekujemo njihove prijave i za ovogodišnju ligu.

Izabrana je Natjecateljska komisija:
1.Mihovil Obrvan – voditelj
2.Ivan Skaramuca – član
3.Rajko Đorđević – član

Dogovoreno je da se prijave za ligu primaju do 1.10.2019., a da liga krene 7.10.2019. Igralo bi se jednokružno svak sa svakim i tako dobio startni poredak za drugi dio lige u kojem bi ekipe iz gornjeg dijela tablice igrale između sebe, a ekipe iz donje polovice između sebe. Ovaj dio lige igrao bi se dvokružno.

Ppredloženo je da se po završetku lige održi i kup natjecanje svih prijavljenih ekipa I to sistemom eliminacije u jedan dan uz domjenak i podjelu nagrada za najuspješnije ekipe u sezoni i prijedlog je prihvaćen.

Ad2)
Prošlu godinu smo završili na 7. mjestu 2. Hrvatske stolnoteniske regionalne lige Jug istaknuo je Orlando Glamuzina, naš najuspješniji natjecatelj u tom natjecanju.
Ove godine smo se pojačali jer će za nas nastupati Marko Šarić vrlo kvalitetan igrač iz Dubrovnika, a Karlo Gašić i Jure Volarević će uz stare pločanske snage te Ivona Grgurinovića i Jozu Rakušića , sigurni smo, činiti respektabilan i vrlo kvalitetan tim.

Pod Ad3 smo se dogovorili o uređenju i čišćenju prostora Doma kulture koji koristimo za održavanje lige.

STK Ploče