Sport

Održana biciklijada u spomen na Igora Penavu

U nedjelju, 15. listopada u organizaciji BK Relaks održana je biciklijada u čast našem kolegi biciklistu i nikad prežaljenom prijatelju Igoru Penavi. Simpatizeri, roditelji, obitelj i rodbina pok. Igora čekali su početak biciklijade u Gradskom parku gdje su se prigodno fotografirali i pozdravili sve sudionike.

Tako su oko 10:00 sati biciklisti BK Relaksa, BK Metkovića i BK Ljubuškog te ovaj put i Igorov sin Ante krenuli magistralom prema Baćinskim jezerima. Vrijeme ih je poslužilo, tako da su cijelo vrijeme uživali u neretvanskom krajoliku.

Osim Baćinskih jezera koja su bila konačni cilj i odmorište, također su biciklisti napravili i revijalni krug po gradu Pločama, u kojem je naš Igor proveo značajan dio života.


Ovim putem želimo se zahvaliti gostoprimstvu domaćina Tace koji nam je omogućio svoj prostor u Beach baru Parić, Lovačkom društvu „Vranjak“ koji su se pobrinuli da se svi sudionici biciklijade okrijepe ukusno pripremljenom hranom. Zahvala ide i Pekari „Ploče“ na pomoći u organizaciji i naravno pokroviteljima maratona, Gradu Pločama i Sportskoj zajednici Grada Metkovića.

I na samom kraju, ostavljamo posebnu zahvalu našim prijateljima i kolegama iz BK Metkovića i BK Ljubuškog te svim ostalim sudionicima koji nas vjerno prate u svim našim aktivnostima, objavili su iz Biciklističkog kluba Relaks.

Tekst i foto: Metković News / BK Relaks Facebook

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci