Sport

Održan sastanak organizacijskog odbora Maratona lađa

U prostorima Udruge lađara Neretve održan je sastanak Organizacijskog odbora 26. Maratona lađa.

Uz župana Nikolu Dobroslavića, sastanku su nazočili i gradonačelnik Metkovića Dalibor Milan, gradonačelnik Opuzena Ivan Mataga, zamjenik gradonačelnika Ploča Ivan Marević, vodstvo Udruge lađara Neretve na čelu s predsjednikom Lukom Oršulićem, kao i predstavnici Lučke kapetanije Ploče te Policijske uprave dubrovačko-neretvanske, objavila je Dubrovačko-neretvanska županija.

Župan Dobroslavić zahvalio je Udruzi na svim pripremnim koracima učinjenim za uspješnu organizaciju 26. izdanja događanja koje je iznimno važno za cijelu Dubrovačko-neretvansku županiju, ali i Republiku Hrvatsku.


Poseban naglasak u ovogodišnjoj organizaciji stavljen je na sigurnost svih sudionika, kao i onih koji će Maraton pratiti s plovila.

26. Maraton lađa održat će se 12. kolovoza, a i ove godine očekuje se sudjelovanje više od 30 ekipa lađara.

 

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci