Sport

ODRŽAN IZVRŠNI ODBOR: JADRAN LP će se prijaviti za jedinstvenu 3. HNL!

[ODRŽAN IZVRŠNI ODBOR JADRANA LP ZA KRAJ JEDNE OD NAJUSPJEŠNIJIH GODINA KLUBA]

Sinoć su se u prostorijama kluba okupili članovi Uprave NK Jadrana Luka Ploče gdje su se sabrali dojmovi iz 2021.godine, te se razgovaralo o planovima za nadolazeću 2022.

Predsjednik Tihomir Krstičević je okupljenima podnio izvještaj o radu u kojem je naglašena iznimno uspješna sportska godina na svim poljima.

Na sportskom planu seniori su ostvarili uspjeh osvojivši drugo mjesto u 3.HNL Jug, iako se propustila šansa za ponijeti pehar u posljednjim kolima.


Kada su svi mislili da će se klub raspasti, dogodilo se upravo suprotno, trener Marin Oršulić je promarširao sa skoro novim sastavom jesenskim dijelom sezone, osvojivši 37 bodova što je rijetko zabilježeno u ovom natjecanju.

Škola nogometa je također ostvarila uspjehe, sa juniorima i kadetima Jadran LP prepoznat je u Dalmaciji, a u ista natjecanja uključeni su mlađi pioniri i pioniri. Škola u ovom trenutku broji blizu 200 polaznika, što je u ovim okolnostima velika stvar.

Infrastrukturno se napreduje svake godine; nakon završetka igrališta s umjetnom travom koji je bio prvi takav u Županiji, pristupilo se rješavanju drugih gorućih problema. Nakon završetka obnove “seniorske” svlačionice, u ovim trenutcima se odvija rekonstrukcija i ostalih. Pločanski trećeligaš će za mjesec dana imati 3 svlačionice kakvih se ne bi postidjeli ni prvoligaši!

Sastanku je prisustvovao i gradonačelnik Mišo Krstičević koji je dao punu podršku, Grad će sudjelovati u izgradnji preostalih svlačionica te natkrivanju tribine koji su preduvjeti za licencu buduće 3.jednistvene HNL. Također pružio je podršku u smislu ostvarivanja tog cilja te će Grad, koliko može u svojoj moći nastaviti podupirati klub što predstavlja dugoročnu stabilnost.

“Iznimno smo zadovoljni te nam preostaje da svim Jadranašima poželimo uspješnu Novu 2022. Godinu!” – napisali su na službenim stranicama kluba.

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci