Sport

Održan 25. ovogodišnji pub kviz opće kulture

Delta pub kviz 25/2023; Izvješće:


Na dvadesetpetom ovogodišnjem pub kvizu opće kulture, održanom u Motel Delta sudjelovalo je 20 ekipa, a prvi su kroz cilj prošli ALFA ROMEO FAN CLUB, koji su upisali 97,5 bodova, te dobili turu pića od domačina događaja i poklon bon za pet marenda od Restoran Dalmata. Drugoplasirana ekipa VISOK NIVO KOEFICIJENTA upisala je samo dva boda manje, a nagrađeni su jumbo pizzom od Fast Food Mamma Mia. Treće mjesto je zauzela ekipa BRČIĆI FRIDE KAHLO, koja je upisala 88,5 bodova, te je dobila turu pića, dok je ekipa JAVOROV LIST sa 86,5 bodova četvrta prošla kroz cilj, te su nagrađeni jumbo pizzom od pločanskog Fast fooda MIK-MIK.

U kategoriji LAKILUZER, poklon ulaznice za domaću prvoligašku utakmicu Rukometni klub Metković – Mehanika dobila je ekipa ELEJPIDI za petnaesto mjesto, turu pića je dobila ekipa OSIJEK LEGICE za trinaesto, te jumbo pizzu za jedanaesto mjesto ekipa DUBA NIJE RABA.

Sljedeći pub kviz u opuzenskom motelu Delta igra se u petak 22. rujna s početkom u 20 sati.

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci