Sport

ODLUKA DO 15 SATI: Trećeligašima zeleno svjetlo za nastavak sezone?

GOŠK Dubrovnik 1919. bi trebao u nedjelju u goste Vodica, Neretva bi trebala ugostiti RNK Split, BŠK Zmaj bi trebao u Blatu dočekati Uskok, a Neretvanac na put u Posedarje kod Hrvatskog viteza te igrati utakmice posljednjeg kola prvog dijela prvenstva južne skupine Treće hrvatske lige. Peti trećeligaš iz naše županije, lider, Jadran Luka Ploče, slobodan je u 17. kolu.

I ostali trećeligaši, ne samo južne, već svih skupina, trebali bi danas do 15 sati dobiti zeleno svjetlo, potvrdu – igra se, a ako se to dogodi tad je za očekivati kako će na teren idući vikend i županijski ligaši, te mlađi uzrasti, a tad bi počeo i drugi dio natjecanja u Trećoj HNL.

Stožer civilne zaštite RH ne najavljuje popuštanje mjera, ali bi trebao odobriti sportska natjecanja na otvorenom i za niže lige kad se već nogomet igra na terenima Prve i Druge lige, i kad nije bilo gotovo nikakvih problema.


Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci