Sport

ODLUČNO I ČVRSTO OD POČETKA: Dalmatinka domaćin Murvici

ODLUČNO I ČVRSTO OD POČETKA

Uz gubitak bodova u dalmatinskom derbiju kod Splita 2010 pločanske Dalmatinke ostale su bez važne karike svoje igre Magdalene Žderić, koja je ozlijedila lakat i neće je biti sutra (srijeda) u nadmetanju s Murvicom. Koljeno je osjetila iskusna Antonija Krilić te je upitan njen nastup, kao i Anđele Sušak, koja se još oporavlja od ozljede skočnog zgloba.

Kako će izgledati sastav Dalmatinke znat će se uoči samog susreta, otežavajuća okolnost za trenera Ivana Jerkovića je nemogućnost normalnog treniranja. Naime, ritam igranja subota – srijeda ne dopušta kvalitetan rad i temeljitu pripremu za sljedeći nastup. Ali, što je tu je, Murvica u srijedu kod kuće, pa subota Sinj i onda na zimsku pauzu. Vrijedi pokušati ostvariti što bolji rezultat.


Murvica ima znatno jači sastav nego prošle sezone, u pozitivnom su nizu. Međutim, velika je izjednačenost lige, pokazali su to dosadašnji rezultati, pa ako budemo maksimalno koncentrirani i angažirani možemo pobijediti. Posebno je važno odlučno i čvrsto ući u susret, te kontrolirati zbivanja na parketu – naglašava trener Jerković

RASPORED 9.KOLA 1 HRL (Ž) – srijeda, 18.studenog: Dalmatinka – Murvica (19 sati), 1234 Virovitica – Podravka Vegeta, Sinj – Dugo Selo 55, Osijek – Split 2010, Koka – Lokomotiva, Bjelovar – Sesvete, Umag – Zrinski. (jv)