Sport

ODLIČAN START: Pločanima sva tri boda iz Biograda

Nogometaši Jadran Luka Ploče dobro su krenuli u proljetni dio natjecanja. Iz Biograda su se vratili sa punim pljenom gdje su u jednoj otvorenoj i obostrano dobroj utakmici pobijedili momčad Primorca.

Ispunile su se tako prognoze Maria Oršulića, stratega Pločana, koji je prije susreta najavljivao i očekivao povoljan rezultat. Domaći su prvi došli do vodstva iz kaznenog udarca kojeg je u 24.minuti uspješno realizirao Vedran Ješe, do izjednačenja nije se trebalo dugo čekati jer u 38.minuti rezultat je bio poravnan, a strijelac za plave sa ušća Neretve bio je Marko Musulin.

U drugom dijelu za Jadran LP u 62.minuti u strijelce se upisao i Ivan Raič koji je postigao pogodak iz opravdano dosuđenog kaznenog udarca, da bi točku na “i” stavio Abel Kalfić pogotkom u prvoj minuti sudačke nadoknade vremena.


Lijep početak kakav se samo poželjeti može, a u subotu na Jadranovo stiže Sloga iz Mravinaca

U Biogradu Jadran LP je igrao u sastavu: Čagalj, Dulaj, Krstičević, Raič, Kordić, Kalfić(od 90+2 Barbir), Primorac(od 85. Romić), Paponja, Martin Musulin, Nikolac, Marko Musulin.

Piše: Branko Kulidžan

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci