Sport

ODIGRANO 18. KOLO PLOČANKE: Derbi kola pripao Baćini, Kum je bio nemoćan

Jučer je u pločanskom Domu sportova odigrano 18. kolo Pločanke – malonogometne lige amatera grada Ploča u kojem su postignuti sljedeći rezultati:


U derbiju kola između CB Kuma i Baćine slavili su Baćinci s visokih 4:1 čime su se potpuno približili lideru na tablici. Baćina ima 3 boda manje ali i utakmicu manje. Zaslužena pobjeda koja jamči zanimljivo prvenstvo do samog kraja.

Porto Tolero je s istim rezultatom svladao Crnu riku, učvrstivši se na četvrtoj poziciji uz realne šanse da prestignu i CB Stablinu koja je ovo kolo bila slobodna. Naime, zaostaju samo dva boda ali imaju i utakmicu manje. UL Stablina je oečkivano bila bolja od fenjeraša Peračkog Blata dok je Fiorentina u derbiju donjeg dijela tablice bila uspješnija od Admiral Bet Piazze, priključivši se borbi za sredinu tablice.

Zanimljivo kolo koje nam ukazuje da nas čeka vrlo zanimljiva završnica prvenstva.

Trenutna tablica nakon nepotpuno odigranih kola izgleda ovako:

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci