Sport

Odigran 1. masters Pikado saveza DNŽ

U subotu 26. studenog 2016 g. u Otrić Seocima odigran je 1. masters PSDNŽ. Uz odličnu organizaciju domaćina, zvjezda večeri je bio Petar Karlić, igrač PK Ragusa-SUK koji je u disciplini 501 MO u finalu pobjedio klupskog suigrača Mara Miletića. Romeo Grbavac, igrač Londre – Split (aktualni europski klupski prvaci) zauzeo je 3. mjesto.

Što se tiče discipline Cricket medalju za 1. mjesto osvojio je, već spomenuti, odlični Romeo Grbavac koji je u finalu pobjedio Petra Karlića, dok je treće mjesto zauzeo Romeo Šunjić igrač PK Stabline.

U konkurenciji od 36 igrača “kratkih rukava” ostala su renomirana pikado imena poput Mate Champion Grgurinovića, Siniše Brečića, Jure Šimunovića, Danijela Kužića, Ivana Batine… što dovoljno govori o jakosti turnira. Ali sve se to još može promjeniti na 2. Mastersu koji je na rasporedu za 20-ak dana u Krvavcu, a do tada vas srdačno pozdravljamo!


Tekst i foto: pikado-dnz.hr

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci