Sport

Novi domaći debakl Plavih s ušća Neretve: Opuzenci protutnjali kroz Ploče

Da je Jadran LP ove godine odličan domaćin znali smo već i otprije, ali da ćemo ovako počastiti susjede samo oni najpesimističniji su očekivali.

Podsjetimo, u subotu je Jadran LP ugostio prvog susjeda, opuzenski Neretvanac i pružio još jednu blijedu partiju. Nadigran u svim segmentima igre, Jadran je produžio agoniju i najavio grčevitu borbu za opstanak u trećeligaškom društvu. Zanimljivost je da je Neretvanac nakon 20 i više godina (!) slavio u Pločama u debiju novog trenera Damira Vučića. Golove su postigli Ante Mihaljević (2) i Luka Juričić.

Četvrti poraz u nizu zvoni na alarm, ali pitanje je šta se više može učiniti. Promjena trenera nije polučila očekivano, igra je pročitana i jalova. Fizička sprema igrača je katastrofalna, pripreme su očito podbacile. Pojačanja koja to nisu plus totalna nezainteresiranost pojedinih prvotimaca i dobijemo to šta imamo – rasprodaju bodova na nekad najtežem gostovanju za sve trećeligaše s juga.


Iduće gostovanje kod fenjeraša Omiša nosi imperativ pobjede. Jadran LP je sigurno sposoban donijeti vrijedne bodove sa gostovanja. Uostalom to je ove sezone već i pokazao protiv puno kvalitetnijih protivnika.

3-hnl-jug-13-kolo

Naslovnicu prenosimo s Facebook profila Jadrana LP, tablicu s Facebook profila 3. HNL-jug, a za tekst smo sami krivi 😉