Sport

Nova provjera za Plave sa ušća Neretve


Ljetne pripreme nogometaša Jadran Luka Ploče u punom su zamahu očekujući uskoro početak druge sezone SuperSport 2. nogometne lige.

Obzirom da se krenulo skoro od nule zbog velikog broja odlazaka igrača trenerski tandem Krstičević-Cvijanović poslagao je kockice i momčad iz dana u dan izgleda sve bolje i stabilnije. U tijeku samih priprema iza njih su i odigrane prijateljske utakmice koje su dale dovoljan uvid u trenutno stanje plavih sa ušća Neretve.

Sutra 9. kolovoza (srijeda) će u Kaštelama odigrati uzvratni susret protiv trećeligaša GOŠK-a kojeg su prije nekoliko dana porazili visokim rezultatom. Za očekivati je jednu zanimljivu i otvorenu utakmicu u kojoj će domaći nogometaši gledati vratiti istom mjerom za nedavni poraz.


Imperativ pobjede je na strani Pločana jer žele bez poraza zaokružiti pripremni period obzirom da je do početka prvenstva ostalo još samo 10 dana. Priliku će dobiti svi spremni i zdravi igrači iz rostera.
Utakmica je na rasporedu u 18 sati.
 
Piše: Branko Kulidžan

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci