Sport

NOGOMETNA POSLASTICA: Sutra u Pločama Jadran LP – Neretvanac, igra se županijski kup!

U Pločama će se sutra, u srijedu (2.ožujka) igrati 2.kolo županijskog kupa nogometnog centra Metković.


Sastaju se dva trećeligaša, lider lige Jadran Luka Ploče i prošlogodišnji prvak lige Neretvanac iz Opuzena. Inače “plava makinja” brani i prošlogodišnji naslov županijskog kupa.

Utakmica će u svakom pogledu biti za prave nogometne sladokusce zanimljiva do samog kraja jer pobjednik nastavlja dalje. Ukoliko vremenske prilike budu povoljne tražit će se i karta više jer dolina Neretve spustit će se na ušće.

Dva iskusna trenera, dva sportska prijatelja, gledat će kako iznenaditi i nadmudriti jedan drugog postavom na terenu te da doći do povoljnog rezultata.

– Kup utakmice je nazahvalno prognozitati jer dovoljan je jedan kiks koji može riješiti utakmicu. Jedni druge poznajemo dobro, sigurno da će biti kalkuliranja ali mi idemo na pobjedu – kratko je najavio sutrašnji dvoboj prvotimac Jadrana Marin Romić.

Piše i slika: Branko Kulidžan

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci