Sport

NK Neretva organizira NextGen Neretva Cup, prvi turnir ovog tipa u regiji

NK Neretva u suradnji s partnerima organizira 1. NextGen Neretva Cup, prvi turnir ovakvog karaktera u regiji, koji će se održati krajem veljače u trening centru NK Neretva u Metkoviću.

– Veliki napori Neretve kao organizatora turnira dali su rezultata i u goste nam dolaze renomirane škole nogometa, kako iz naše županije tako i sa sjevera Hrvatske te inozemne ekipe iz Bosne i Hercegovine. Turnir je namijenjen U19 nogometašima (juniorima) uz bonus nogometaše iz U21 kategorije.

Sa sjevera Hrvatske dolazi nam hrvatski juniorski prvoligaš NK Mladost Ždralovi, a jug će predstavljati naša Neretva uz dubrovački GOŠK te Zmaj iz Makarske.


Iz Bosne i Hercegovine stižu nam ugledni premijerligaši sa svojim juniorskim ekipama: HŠK Posušje, HŠK Zrinjski, FK Velež te NK Široki Brijeg.

Ono što je sigurno je to da će na teren u Metkoviću istrčati izuzetno kvalitetni mladi nogometaši iz Hrvatske i regije. Točne satnice objaviti ćemo u narednim danima a prvu utakmicu igraju FK Velež i NK GOŠK iz Dubrovnika 25. veljače u 18:00 sati, – najavljuju iz NK Neretva.

Izvor: Metkovic NEWS

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci