Sport

NK Jadran Luka Ploče sutra dočekuje Hrvace

Pločanski Jadran se s prvog gostovanja u Istri vratio kući s jednim bodom iako je bio u prilici uzeti cijeli plijen. No, bez četvorice nogometaša iskustni Mišo Krstičević je uz mladost i iskustvo pružio dobar otpor raspoloženoj momčadi Grobničana. U igri koja je imala obostranih prilika na kraju je završilo miroljubivo i bez pogodaka. U 2. kolu Supersport Druge nogometne lige Plavi na Jadranovu sutra dočekuju u Dalmatinskom derbiju uvijek neugodne Hrvace, gdje se je u pravilu rezultat neizvjesan do samog kraja.


Momčad Hrvaca je u prošlom kolu imala potop od momčadi Trnja te će svakako tražiti u Pločama iskupljenje za poraz. Za očekivati je da će u momčadi Plavih sa ušća Neretve biti na raspolaganju svi igrači i rostera te da ćemo gledati jednu dobru i zanimljivu utakmicu.

Nadodajmo ovome da će se sutra početi prodavati godišnje pretplate za NK Jadran po cijeni od 50.00 eura za cijelu sezonsku ulaznicu.

Utakmica se igra na Jadranovom s početkom u 17 sati.

Piše: Branko Kulidžan Sana / Foto: NK Hrvace

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci