Sport

NK JADRAN LP: Preko Splita u 1/8 finala Hrvatskog nogometnog kupa!

Nakon nekoliko lošijih rezultata, Jadranašima nema odmora. Već je na rasporedu kup utakmica protiv Splita!


U srijedu, 26.09. u 15.30 na Jadranovu igralištu ove dvije ekipe će se boriti za prolaz među 16 najboljih u Hrvatskom nogometnom kupu.

– Split je odlična ekipa, sastavljena od ponajboljih trećeligaških igrača i čeka nas najmanje 90 minuta žestoke borbe na terenu. Ako naši igrači shvate da jedino velikom dozom agresivnosti, trke i kolektivne igre u smislu “svi za jednog,jedan za sve” mogu doći do uspjeha, onda su tek tada na pravom putu da izbore prolaz u daljnju fazu natjecanja. Samo kolektivna borba donosi pravi rezultat – najavili su na svojim službenim stranicama iz Uprave našeg trećeligaša.

Jadranaši su morali brzo zaboraviti nesretan poraz u Stobreču i mišljenja smo da se i njima treba negdje otvoriti, no sreću treba isprovocirati. Vjerujemo da su spremni učiniti pravi korak i maksimalnom angažiranošću vratiti pjesmu na Jadranovo!

Naša publika je uvijek znala prepoznati prave borce, pozivamo sve da u srijedu dođu na Jadranovo i nadajmo se da ćemo iza utakmice svi skupa slaviti.

Sretno momci!

Srijeda u 15.30 sati: Jadran LP – RNK Split

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci