Sport

NK Jadran LP na Veliki petak igra derbi utakmicu protiv Kustošije

NK Jadran LP danas putuje u Zagreb gdje će igrati sutrašnji derbi protiv Kustošije.


To je zapravo jedan od derbija, jer pored Jadrana imaju još dvije vrlo važne utakmice, ona između Opatije i Mladosti, te Marsonie i Radnika.

Kustošija je odlična ekipa koju je od jučer preuzeo novi trener Luka Bilobrk, nakon odlaska Rajka Vidovića u Goricu. Nakon lošijeg prvog dijela sezone, odradili su najbolji prijelazni rok, što se i vidi po proljetnim rezultatima.

Naša momčad se iskupila pobjedom protiv imenjaka iz Poreča za dva vezana poraza, te s optimizmom idemo sutra odigrati dobru utakmicu. Još uvijek nas remete ozljede, u “moru” ozlijeđenih igrača ne možemo znati koji će sastav istrčati sutra, no istrčat će svakako najboljih jedanaest u ovom trenutku. – pišu na svojoj facebook stranici

Sretno Jadranu u Zagrebu!

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci