Sport

NK Hrvace: “Grubo smo oštećeni u Pločama”

NK Hrvace su nezadovoljne suđenjem u Pločama, oglasili su se priopćenjem kojeg prenosimo u nastavku.


Poštovani,

Jučer smo bili svjedoci još jedne “krađe” na štetu našeg kluba.

Sudac Vukančić je svirao kazneni udarac za domaće na sugestiju pomoćnika te su tako izravno obojica sudjelovali u kreiranju rezultata.

Hrvace su klub iz malog mjesta i sportskim i poštenim putem su došli među tridesetak najboljih hrvatskih klubova. Nositelji smo kvalitete u sinjskoj krajini i dužni smo reagirati i upozoravati na sve anomalije koje se vežu uz najvažniju sporednu stvar na svijetu.

Otvoreno pozivamo sudačku komisiju da glavnog i drugog pomoćnog suca s utakmice Jadran – Hrvace adekvatno se kazni (a ne tek reda radi 2-3 utakmice pauze).

Nismo neobjektivni i znamo šta je pogreška a šta namjera i nastavi li se ovakvo suđenje na štetu našeg kluba nije nam problem ni istupiti iz lige iako će to štetu nanjeti samo nama ali možda se netko i probudi tada.

Srdačan i sportski pozdrav iz Hrvaca, Uprava NK Hrvace

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci