Sport

NK GUSAR: Protiv Žrnova slijede rotacije

Nogomet, 1 ŽNL DN, 3.kolo

Nes(p)retni poraz u derbiju 2.kola kod Croatije, prosuli dva pogotka prednosti, neće bitnije poremetiti svakodnevnicu u redovima momčadi s Pržine. Lekcija je to koju valja naučiti za ono što slijedi, a pred gusarima su novi izazovi.

U nedjelju u Komin stiže momčad Žrnova koja je u dva početna susreta na svom terenu upisala 4 boda, remi i pobjeda. Žuti su u svakom slučaju favoriti, ali ulogu favorita vrijedi opravdati.


– Ako budemo pravi ne sumnjam u pobjedu. Izrotirat ću momčad, imamo širok igrački kadar i svi će dobiti priliku pokazati što i koliko mogu. Drugo poluvrijeme protiv Slavena i prvo protiv Croatije obrazac je kako trebamo igrati, dakle odgovorno i maksimalno koncentrirano. Vjerujem da ćemo se dizati iz susreta u susret – najavljuje trener Neven Majić.

Zbog crvenog kartona iz Gabrila stanku od jednog susreta zaradio je Frane Jurković, na listi ozlijeđenih i dalje su Nikola i Ante Medak. Novi stari član posade Žute podmornice Frane Jerković u konkurenciju za mjesto u zapisniku kreće od 4.kola i gostovanja u Krvavcu kod Maestrala.

RASPORED 3.KOLA 1 ŽNL DN (nedjelja, 6.listopada u 16 sati): KRVAVAC Maestral – Hajduk 1932, GRUDA Sokol – Croatia, ČILIPI Konavljanin – Slaven, SMOKVICA ŠD Smokvica – Župa dubrovačka, OREBIĆ Orebić – Metković, KOMIN Gusar – Žrnovo.

Trener Neven Majić
Ivan Medak

Tekst i foto: Jurica Vukojević