Sport

NK GUSAR: OZBILJNO I ODLUČNO KOD FENJERAŠA

Raspored natjecanja prvoligaša najjužnije županije odlučio je da se u posljednjem jesenskom kolu sastaju lider i fenjeraš. Žuta podmornica gostuje na Grudi gdje kao domaćin igra novi prvoligaš Sokol, a pobjeda im donosi naslov jesenskih prvaka.

Kominjani imaju niz od pet pobjeda, u isto vrijeme na kontu Sokola je niz od pet uzastopnih poraza. Bez obzira na sve te činjenice iskusni trener momčadi s Pržine Mario Oršulić spušta loptu na zemlju:

– Idemo se nadigravati, pružiti najbolje što možemo. Pobjeda nas ostavlja na prvom mjesto tijekom zimske stanke i to je motiv više za dobru predstavu. Neće biti lako, domaćini će sigurno nastojati ugroziti lidera a na nama je da opravdamo ulogu favorita. Da bi došli do željenog cilja moramo biti koncentrirani, oprezni i odlučni, od početka do kraja to nam treba biti na pameti.

Zbog žutih kartona izostat će Ivan Dulaj i Stanko Vlahović a Božo Dragobratović i dalje je u statusu ozlijeđenog.


RASPORED 11.KOLA 1 ŽNL DN (nedjelja, 02.prosinca u 13 sati): VELA LUKA Hajduk 1932 – ŠD Smokvica, ŽRNOVO Žrnovo – Grk, METKOVIĆ Metković – Slaven, ČILIPI Konavljanin – Croatia , GRUDA Sokol – Gusar, ČIBAČA Župa dubrovačka – Orebić.

Jurica Vukojević