Sport

NK GUSAR: Oršulić ponosan na Gusar

Zasluženom pobjedom u Metkoviću kominski Žuti preuzeli su lidersku poziciju među prvoligašima najjužnije županije. Do odlaska na zimsku stanku pred učenicima iskusnog trenera Marija Oršulića su još dva nastupa. Na svojoj Pržini ugostit će Konavljanin, a zaključni jesenski nastup imat će kod Sokola. U slučaju obje pobjede Gusar bi stigao do naslova jesenskog prvaka i tako ponovio prošlosezonski učinak.

Međutim trener Oršulić nije euforičan:

– Prije derbija s Metkovićem rekao sam da smo mi već ostvarili uspjeh, sada mogu potvrditi da smo ponosni na svoj učinak. Nismo opterećeni nikakvim rezultatom, idemo iz susreta u susret, a do vodeće pozicije stigli smo prije svega velikim zajedništvom. Atmosfera u svlačionici je odlična, kolektiv je naša najveća snaga. Od prošle sezone u početnoj postavi su samo tri igrača, najefikasnija smo momčad, a nitko nije odskočio u realizaciji, čak 11 igrača se upisalo u strijelce. Probleme smo rješavali u hodu i tu smo gdje jesmo. Ne zanosiomo se nikakvim titulama, imamo svoj smjer i tako želimo odraditi preostala dva susreta, koncentrirano i odlučno. I dalje ostajem kod svoje najave uoči prvenstva, osnovna zadaća je biti do šestog mjesta i afirmacija mladih igrača.

Tekst i fotografije: Jurica Vukojević


Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci