Sport

NK GUSAR: Mlađi uzrasti pod nadzorom Ćombe

Stjepan Vlahović Ćombo (u prvom planu)

Živo je na kominskoj Pržini ovih dana. Novi trener Neven Majić izvršio je prozivku seniorske momčadi, uz kormilara Žute podmornice na prvom okupljanju bili su njegov pomoćnik Anđelko Oršulić te agilni predsjednik Marjan Scipioni. Respektabilni roster, uz kvalitetan i predan rad, žute usmjerava prema vrhu prvoligaškog županijskog natjecanja.

U isto vrijeme kompletira se struka mlađih uzrasnih kategorija, Gusar će u novu sezonu krenuti s četiri momčadi mlađih. Uprava je za prvog čovjeka omladinskog pogona imenovala Stjepana Vlahovića Ćombu, bivšeg dugogodišnjeg prvotimca, člana vodstva kluba i trenera mlađih uzrasta. Ovaj 33-godišnji neumorni sportski djelatnik ima završen HNS C trenerski program (trenerska C licenca) i za nadati se kako će na novom zaduženju biti jednako uspješan kao što je na mjestu predsjednika zlatnih lađara Gusari Komin.

Prošle sezone kada je bio problem s vratarima prve momčadi bila je uzrečica zovi Žilu ((Tomu Vlahovića), sada kada želiš nešto pozlatiti samo zovi Ćombu (Stjepan Vlahović). Sretno!


Tekst i foto: Jurica Vukojević