Sport

Nino Maleta strijelac za 3 nova Jadranova boda

Jadran LP

U jednoj nezanimljivoj utakmici od koje se očekivalo mnogo više, obzirom da su bodovi potrebni jednima i drugima, gledatelji ne mogu biti zadovoljni. Pločani su tijekom cijelog susreta bolji i jednim pravim udarcem Nina Malete s vrha šesnaesterca, u 41. minuti kad je pogodio desni donji kut vratara Josipa Ljubičića, upisali su tri boda koji im jamče  sigurniju završnicu prvenstva. Teren je bio idealan za igru, ali olujni vjetar u prvom poluvremenu praćen i kišom nije dozvolio bolju igru. Gosti su se branili, a domaćin jalovo napadao.


U drugom dijelu ista slika. Već u 46. minuti Nino Maleta je u prilici, ali udarac je završio pored gola. Zatim bilježimo prilike istog igrača u 53., 59., 68., 71., i 90. minuti i da je ciljao na pravo mjesto mogao se proslaviti. Bilježimo i prilike Mustapića u 59. i Primorca u 82. minuti. Gosti su imali jednu poklon loptu u 53. minuti od domaćeg igrača Denisa Jelčića, ali udarac Petra Kljenka iz blizine sigurno je otklonio vratar Marko Čagalj.
Na kraju Pločani trebaju biti zadovoljni, a Kamenu ostaje grčevita borba za očuvanje mjesta u trečeligaškom natjecanju.

PLOČE Igralište Jadranovo. Gledatelja: 200. Sudac Drago Mikulić (Split) 6, Pomoćnici: D.Bodrožić i I.Režić

STRIJELCI: 1:0 – Maleta (41)

JADRAN LP: Čagalj 7, Katić 6,5, Krstičević 7, Dabić 7, Markotić 6,5 (od 75.Krilić-), Mustapić 6,5 (od.81 Juras -), Primorac 7, Franić 7, Maleta 7,5, Jelčić 6,5, Nikolac 6,5. Trener: Ante Marinović 7.

KAMEN: Ljubičić 6, Biloš 6, Kujudžić 6, Čelić 5,5 (od 77.Puljiz -), Juričić 6, Bakula 6, Ćapin 5,5 (0d.46 Kljenak 5,5), Begić 6, Gudelj 6, M.Jonjić 6, Vuksan 5,5 (od 56. A.Jonjić 5,5. Trener: Boženko Tolić 6

IGRAČ UTAKMICE: Nino Maleta

Pripremio: Sana

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci