Sport

Nikola Rodin ostaje u redovima NK Jadran LP

Jadranova majica s brojem pet neće mijenjati vlasnika u narednoj sezoni. Nikola Rodin, 26-godišnji stoper, dogovorio je nastavak suradnje s upravom ligaša s ušća Neretve. Ovaj košarkaško, 202 cm, visoki nogometaš bio je jedan od standardnijih u prošloj iznimno uspješnoj sezoni jadranaša. Izostao je sa samo dva susreta zbog žutih kartona, dva puta bio je strijelac, i bio dio jedne od najčvršćih obrana u SuperSport 2 NL.


– Odmoru je stigao kraj, počeo sam lagano trenirati da bi došao u koliko toliko dobrom stanju na početak priprema. Bilo je nekoliko upita za promjenu sredine, ali ništa bolje da bi otišao s Jadranova. Nadam se još jednoj dobroj sezoni, te da će čelni ljudi kluba uspjeti sastaviti ekipu konkurentnu za vrh ljestvice – kratko i određeno će, uvijek spremna za komentar, plava petica.

Za sada, od prošlosezonske momčadi, nema više Nikole Marića (Zrinjski) i Lea Margana (Orijent), ranije su se jadranaši rastali s Ivanom Raičem, Mirkom Marićem, Nikolom Perićem i Antonijom Katićem, najavljeni su još neki odlasci, ali i dolasci. Leo Petrović najbliže je odlasku u Premijer ligu BiH, Ivano Čepo se također nada višem rangu. Dugo traje prijelazni rok.

Tekst i foto: Jurica Vukojević/Radio Ploče

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci