Sport

Nikola Marić proglašen za najboljeg igrača SuperSport Druge NL

Gotovo od samog početka premijerne sezone SuperSport Druge NL smo u internim razgovorima s trenerima slušali hvalospjeve o Nikoli Mariću, napadaču Jadrana iz Ploča, kako je vrijeme odmicalo bilo je jasno da to nije nimalo slučajno, pokazuje to i ljestvica strijelaca kojoj je na čelu upravo Nikola.

U našem izboru kojeg smo dali u ruke našim i čitateljima Facebook stranice SuperSport Druga NL i gledatelji i pratitelji lige su imali identično mišljenje, dok je i konačni sud kojeg su izrekli treneri i kapetani svih momčadi te šesteročlani novinarski žiri udario pečat na odluku da je upravo Nikola daleko najbolji pojedinac lige, što je uostalom prepoznao i prvak Bosne i Hercegovine Zrinjski te ga doveo u svoje redove.

– Drago mi je naravno da sam uz odličnu sezonu moga kluba i sam osvojio i osobni trofej za najboljeg igrača u svim izborima. Kruna je to jedne odlične sezone za mene! Hvala svima koji su glasali za mene i u izboru čitatelja Sportala kao i trenerima, kapetanima i vašim kolegama novinarima koji i vidjeli moje kvalitete!


Zrinjski je veliki iskorak u karijeri, iz trećeg ranga hrvatskog nogometa u borbu za Ligu prvaka, kako si se snašao među Plemićima?

– Pa snašao sam se odlično u novoj sredini, bio je odličan početak za mene ali desila se ozljeda koja me izbacila 15ak dana iz treninga, ali evo vraćam se u trening pa se nadam i da što prije zaigram! Očekivanja su naravno velika jer klub kao Zrinjski tome samo i teži! Moja osobna očekivanja su da se što prije nametnem treneru i krenem igrati, vjerujem da će to biti uskoro – poručio je Nikola za Sportalo.

S obzirom na sve prikazano u protekloj sezoni ne dvojimo da će stasiti napadač i te kako imati zapaženu ulogu kod Krunoslava Rendulića, samo da ga ozljede obiđu i bit će muke za BiH vratare, ali i za one na europskom putu Zrinjskog.

Koliko je Nikola izdominirao potvrdit će pogled na konačni poredak najboljih u našem izboru, nakon što pridodamo glasove Međimurja kao posljednjeg kluba čije glasove objavljujemo, jaz između njega i isto tako sjajnih nogometaša je najbolji svjedok kako je Marić odradio proteklu sezonu!

Tekst i foto: Sportalo.hr

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci